PDA

View Full Version : Need a hand with Optimus Prime Armada


HotShot81
2012-11-13, 03:19 AM
I have two Optimus Primes from Transformers: Armada.

I finally figured it was time to start adding batteries to my bots, and went out and got some.

Problem, they still don't light up.

Anyone have this problem and maybe a solution?

tahukanuva
2012-11-13, 05:56 AM
The wires that run through Armada Prime's arm/leg are really fragile and it's easy to accidentally snip them just moving his arm around. It's not a huge loss, though. The LED's too weak to have any real effect.

HotShot81
2012-11-13, 10:41 AM
Nice to know, thanks.

At least my Red Alert works.